Generatoare curent

In aceasta categorie veti gasi generatoare marca Kipor si Stager pe benzina si motorina, cu pornire la cheie, la sfoara sau cu automatizare. Generatoarele de curent sunt monofazate sau trifazate si se aleg in functie de tipul consumatorilor pe care doriti sa-i alimentati.
SC Vladicom Tools SRL comercializeaza o gama completa de generatoare de curent, cu puteri cuprinse intre 0.65 KW si 620 KW, atat monofazate 230 Volti, cat si trifazice 400 Volti .
Din punct de vedere al sistemului de pornire, variantele de generator electric propuse spre vanzare sunt:
1. Generator cu pornire la sfoara - folosit in general in santier, camping, agricultura, sisteme de irigatii, sau sursa principala de energie in zonele in care nu exista curent electric de la retea ,cat si ca generator de rezerva pentru locuinta, centrala termica,incalzire solara, in paralel cu sisteme fotovoltaice pentru a incarca bateriile in perioadele in care conditiile meteo nu sunt favorabile, hidrofor, iluminat etc.
2. Generator cu pornire electrica – la cheie – folosit in aceleasi aplicatii ca si cel cu pornire la sfoara, avantajul fiind in acest caz pornirea electrica, acesta fiind mult mai usor de pornit, fara nici un fel de efort din partea utilizatorului.
3. Generator de curent cu pornire automata - aceste generatoare sunt montate impreuna cu o automatizare si functioneaza ca o sursa electrica de rezerva. Automatizarea se conecteaza atat la generator cat si la reteaua electrica iar in momentul in care aceasta sesizeaza lipsa tensiunii la retea, da comanda de pornire generatorului si preia consumul. La revenirea curentului electric la reteaua publica, automatizarea reface circuitul si da comanda de oprire catre generator. Generatoarele cu automatizare sunt echipate cu motoare diesel (pe motorina) si sunt in general cu carcasa de protectie la intemperii si insonorizate. Ele se monteaza de regula in aer liber. Ele sunt foarte utile in aplicatii de uz rezidential sau industrial, asigurand alimentarea cu energie pe timpul unei eventuale pene de curent. Domeniile de utilizare sunt foarte diverse, pornind de la industrie, medicina (spitale, cabinete medicale), agricultura si cresterea animalelor,data center, hale de productie sau depozitare, statii de alimentare cu combustibil (benzinarii), uz rezidential (ca sursa de curent de rezerva pentru consumatorii casnici) si ajungand pana la turnuri de control in aviatie, backup pentru sistemele de raciere ale centralelor nucleare sau termice si nu numai.
Oferta noastra cuprinde atat generatoare de curent cu motoare pe benzina cat si cu motoare diesel, toate fiind dotate cu stabilizatoare de tensiune (AVR) ce limiteaza fluctuatiile tensiunii la bornele generatorului , protejand in acest fel si cei mai sensibili dintre consumatorii electrici. Curentul produs de generatoarele comercializate de noi este identic cu cel de la reteaua nationala, avand forma de Sinusoida Pura, atat in cazul generatoarelor monofazate cat si al celor trifazate, garantand astfel functionarea oricarui tip de consumator (chiar si cele mai sensibile centrale termice).
Va recomandam ca inainte de a comanda un generator de curent electric sa sa ne contactati pe e-mail sau de preferat telefonic (pe site poate fi lasat si un numar de telefon pe care va vom contacta noi in cel mai scurt timp posibil), pentru a ne asigura impreuna cu dumneavoastra ca produsul dorit este solutia optima din punct de vedere tehnic. Fiecare solutie tehnica pe care o dam este analizata in cadrul firmei noastre de cel putin doua persoane cu studii superioare in domeniul electric, certificati ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei). Acest sistem de lucru a garantat atat pentru noi cat si pentru clientii nostrii alegerea solutiilor tehnice corecte, adaptate bugetelor si nevoilor clientului nostru. In decursul anilor, am vandut, montat si pus in functiune mii de generatoare si ne mandrim cu faptul ca nici unul nu a fost supra sau subdimensioant fata de nevoile clientului. Principalul scop atunci cand dam o sulutie tehnica este sa rezolvam problema clientului cu minim de buget si maxim de performanta. In acest fel ne-am asigurat in timp cresterea vanzarilor pe baza recomandarilor de la clienti , acesta fiind in prezent principalul vector de vanzare.
Pentru dimensionarea si intocmirea unei oferte comerciale corecte pentru un generator de curent electric cu pornire automata cea mai buna solutie este efectuarea unei vizite la locatia unde se doreste a fi instalat generatorul ( vizita fiind Gratuita pe distante mai mici de 250 Km fata de Bucuresti ). Vizita va fi efectuata de catre un Inginer autorizat ANRE, acesta urmand sa faca si montajul, in cazul in care oferta va fi acceptata din punct de vedere comercial de catre client. Pentru localitatile din afara razei de 250km fata de Bucuresti, vizita se taxeaza, taxa care se scade din pretul generatorului de curent ales, in momentul cumpararii acestuia. Generatoarele comercializate de societatea noastra sunt perfect adaptate conditiilor tehnice din Romania, sunt conforme cu toate normele Uniunii Europene , producatorii au implementate standarde de calitate ISO. Inainte de livrare sau montare toate produsele sunt atent verificate, testate si probate de catre specialistii nostri.
Generatoarele achizitionate prin societatea noastra beneficiaza de o retea de service la nivel national (toate marile orase din Romania). Acordam garantie 24 de luni pentru achizitii facute de catre persoane fizice, respectiv 12 luni pentru achizitii facute de persoane juridice. Asiguram service si piese de schimb originale pe o perioada de minim 10 ani de la achizitie, pentru orice model de generator de curent.
Asiguram consultanta calificata pentru alegerea solutiei corecte, asiguram transport gratuit oriunde in tara, montaj si punere in functiune pentru orice model de generator de curent cu automatizare. In decursul anilor de activitate in domeniu, am reusit sa facem o selectie atenta atat a furnizorilor cu care lucram cat si a modelelor de generatoare de curent, astfel incat am ajuns in momentul de fata sa avem in portofoliu doar produse extreme de fiabile, testate in timp si in orice conditii de lucru. Am reusit sa atragem alaturi de noi doar furnizori seriosi, promti si “de cursa lunga”.
Daca ai nevoie de un generator de curent fie pentru a-ti asigura o sursa de energie electrica principala sau de o sursa de rezerva in cazul unei pene de curent, apeleaza cu incredere la specialistii nostri si vei fi ajutat si indrumat catre solutia cea mai buna pentru tine, la costuri minime. Colectivul SC Vladicom Tools SRL este format din persoane cu inalta calificare, toti angajatii avand studii superioare in domeniul postului pe care il ocupa. Nu facem “de toate “ ci doar ce stim PERFECT sa facem.
Contacteaza-ne si te asiguram ca ne vom pune toata experienta si priceperea in slujba ta!

Lasa-ne un numar de telefon si te sunam noi!