Pentru a comanda unul sau mai multe produse de pe site-ul www.e-unelte.ro, aveti la dipozitie mai multe posibilitati:
 

1. Ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon: 0723.229.623, unde un specialist va poate ajuta si indruma cu sfaturi tehnice despre echipamente si puteti plasa comanda telefonic

2. Ne puteti lasa numarul dvs de telefon, in casuta rosie din partea de jos a ecranului si va sunam noi, in cel mai scurt timp, pentru a va prelua comanda.
contact Vladicom Tools

 

3. Ne puteti scrie un e-mail pe adresa: office@vladicom.ro, cu datele dvs de facturare, produsul/predusele dorite, si numarul de telefon.
 

4. Puteti plasa comanda direct pe site, urmand instructiunile de mai jos:
 

Pasul 1. Alegeti produsul sau produsele dorite, navigand cu ajutorul meniului din partea stanga a site-ului, meniu care este impartit in categorii diferite de echipamente, in functie de nevoile dvs. Dupa ce ati hotarat care produs corespunde dorintelor si specificatiilor dvs, il adaugati la comanda, apasand butonul de "Adauga in cos". In cazul in care mai doriti si alt produs, navigati mai departe in site si urmati aceeasi procedura.

aparate de sudura, invertoare de sudura MMA

 

Pasul 2. Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite in cosul de cumparaturi, puteti trece la etapa de procesare a comenzii.

cum aleg un generator de curent 

 

Pasul 3. In pagina de comanda aveti sumarul produselor alese, de unde puteti adauga mai multe bucati sau puteti elimina din produsele selectate.

Echipamente industriale Vladicom Tools

 

Pasul 4. Dupa sumarul de comanda, pe care va rugam sa-l verificati inainte sa treceti mai departe, trebuie sa completati datele pe care doriti factura si detaliile despre livrare. Daca sunteti persoana fizica, selectati optiunea corespunzatoare sau in cazul in care doriti factura pe firma, va rugam sa completati cu datele societatii. Dupa completarea acestor campuri, trebuie sa adaugati adresa de livrare si numarul de telefon pe care puteti fi contactat pentru confirmarea comenzii si mai apoi de curier pentru livrare.

data de contact Vladicom Tools

 

Pasul 5. Dupa completarea datelor legate de factura si livrare, puteti alege modalitatea de plata si de livrare, din urmatoarele variante:

- pentru plata: ramburs la curier, cand primiti coletul sau in avans, prin factura proforma.

- pentru livrare: trimitere prin curier rapid sau ridicare de la sediul firmei din Splaiul Unirii, nr. 160, sect 4, Bucuresti.

Pentru a plasa comanda este nevoie sa luati la cunostinta termenii si conditiile utilizarii site-ului nostru si sa bifati casuta corespunzatoare de acceptarea a acestor termeni. De asemenea, puteti bifa si optiunea de inscriere de la newsletter pentru a primi oferte de pret reduse pentru anumite produse sau informatii legate de promotiile noastre periodice.

comanda vladicom tools 

 

Dupa sectarea modalitatilor de plata si livrare, veti primi un mesaj de inregistrare a comenzii, pe ecran, urmat de doua e-mail-uri (pe adresa de e-mail pe care ne-ati lasat-o in formularul de comanda) care sa confirme inregistrarea comenzii in sistemul nostru.

In cel mai scurt timp, veti fi contactat telefonic de un operator pentru stabilirea tuturor detaliilor legate de comanda. 

 


Lasa-ne un numar de telefon si te sunam noi!