consultanta gratuita produse Vladicom toolsSuntem o companie care isi propune nu doar sa vanda produse si accesorii, ci solutii care se potrivesc nevoilor dvs. Produsele vandute, proiectele si lucrarile pe care le-am executat ne recomanda ca profesionisti in domeniu industrial si rezidential.
 

Intelegem ca alegerea corecta a orcarui produs din cadrul site-ului poate fi de multe ori complicata deoarece trebuie tinut cont de o serie de factori din teren pentru ca echipamentul sa vina in intimpinarea nevoilor dvs. Din acest motiv am ales sa construim solutii si sa raspundem rapid la intrebari, nu doar sa vindem pur si simplu produse, astfel incat sa beneficiati in urma investitiei facute atat de performantele optime ale echipamentului, dar si de suportul specializat al tehnicienilor nostri. 

Datorita experientei indelungate pe care o avem in comercializarea produselor, am reusit sa selectionam doar acele echipamente care s-au dovedit fiabile in timp. In acest context, va oferim urmatoarele tipuri de produse: generatoare de curent, aparate de sudura, redresoare si roboti auto, utilaje de contructii, tehnica diamantata, compresoare, motopompe, pompe, hidrofoare si utilaje agricole.

Generator curentAstfel pentru generatoarele de curent va oferim servicii complete de la alegerea solutiei tehnice, pana la punerea in functiune. 
In faza de pre-vanzare analizam impreuna cu clientul situatia din teren, facem masuratori discutam toate detaliile, inclusiv bugetul, dupa care trecem la sugestii de echipamente care sa se incadreze in concluziile analizei din teren realizate. Odata ce clientul a ales echipamentul, asiguram transportul, montajul si punerea in functiune. De asemenea, facem si un instructaj de utilizare astfel incat echipamentul sa functioneze corect. Odata ce echipamentul a fost instalat si pus in functiune, continuam cu intretinerea periodica a acestuia, efectuarea reviziilor atat in perioada de garantie cat si in post-garantie.
Lucrarile noastre pentru instalarea generatoarelor de curent sunt efectuate cu personal certificat ANRE (Autoritatea de Reglementare in Domeniul Energiei). Inginerii nostrii au obtinut din partea ANRE certificari 2A si 2B, care le atesta statutul de specialisti in executie si proiectare de sisteme electrice. 

aparat de sudura invertor de suduraPentru aparatele de sudura si robortii redresori auto, va oferim servicii de consultanta tehnica gratuita si posibilitatea de a proba si vedea cum functioneaza aparatele pentru a stabili cea mai buna solutie pentru nevoile dvs. Probarea aparatelor se poate face doar la punctul nostru de lucru, din Bucuresti. 

De asemenea si pentru generatoarele de curent fara automatizare, compresoare, motopompe, pompe, hidrofoare si utilaje agricole va oferim consultanta gratuita pentru identificarea solutiei corecte si posibilitatea de a proba echipamentele, in atelierul din Bucuresti.

Service generatoare curentPentru produsele vandute va punem la dispozitie o retea de service-uri autorizate la nivel national, cu centre in orasele: Campulung, Curtea de Arges, Maracineni, Pitesti, Arad, Bucuresti, Bacau, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Calarasi, Lehliu Gara, Constanta, Targoviste, Craiova, Targu Jiu, Galati, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Bragadiru, Snagov, Iasi, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Sibiu, Livada, Satu Mare, Tulcea, Timisoara.


Oferim garantia calitatii lucrarilor noastre atat prin profesionalismul specialistilor, cat si prin calitatea echipamentelor folosite. Propunem solutii pentru generatoare si motopompe marca Kipor si Stager, aparate de sudura si roboti redresori auto maca Proweld, utilaje de constructii Masalta, compresoare Stager, pompe si hidrofoare Taifu si utilaje agricole Kipor si Stager. Marcile comecializate de firma noastra sunt conforme cu toate standardele UE in vigoare.

Daca aveti nevoie de informatii despre poduse sau de consultanta gratuita, va rugam sa ne contactati!

Marci Vladicom 


Lasa-ne un numar de telefon si te sunam noi!