garantie

SC VLADICOM TOOLS SRL acorda garantie conform legislatiei romane (Legea 449/2003, OG21/92 modificata si Legea 296/2004), pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare. Garantia se acorda numai pentru defecte de material sau de fabricatie.


Perioada de garantie incepe de la data vanzarii si are valabilitate, astfiel:

- 24 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane fizice, pentru utilizarii caznice.
- 12luni, in cazul achizitionarii de catre persoane juridice.
Generatoarele electrice intra in categoria de produse cu regim special, in sensul ca se acorda garantie 24 luni pentru pesoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice, dar nu mai mult de 1000 de ore de functionare in cazul generatoarelor cu turatia de lucru de 1500 rpm sau 500 de ore de functionare in cazul generatoarelor cu turatia de lucru de 3000 rpm.
 

Dupa achizitionarea produsului, va rugam cititi manualele de utilizare care sunt livrate cu echipamentele achizitionate. Utilizarea incorecta, realizarea de operatiuni de service de catre persoane neautorizate, intretinerea defectuoasa, folosirea de piese de schimb contrafacute pot conduce la pierderea garantiei.

Pentru a beneficia de garantie trebuie sa va prezentati sau sa trimiteti aparatul insotit de urmatoarele acte:
- Certificatul de garantie in original,
- Factura in original,

Va rugam sa comunicati defectele pe care le prezinta echipamentul operatorilor service. Garantia acopera defectiuni de fabricatie, materiale si manopera. In cel mai scurt timp, operatorul de service va va contacta pentru a va comunica defectiunile si eventual, costurile reparatiilor, daca problema aparatului nu este cauzata de un defect de fabricatie.

Transportul aparatelor marca Proweld, Taifu si Cabel de la domiciliul sau de la sediul dvs, pana la service si inapoi este asigurat de firma noastra, gratuit, in perioada de garantie.
Pentru celelalte marci comericializate, avem o  retea de service-uri la nivel national, in toate marile orase. Lista completa a sevice-urilor autorizate se gaseste pe certificatul de garantie pe care il primiti impreuna cu produsul.
Exceptie fac generatoarele de curent marca Kipor si Stager cu automatizare, pentru care o echipa de service se deplaseaza la locatia unde este instalat, in perioada de garantie.


Garantia se pierde daca:
- Seria si codul de model al produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu mai sunt vizibile)
- Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat 
- S-au folosit materiale, piese de schimb sau consumabile contrafacute 
- Nu au fost efectuate operatiile periodice de revizie si intretinere in garantie

- Produsul a fost suprasolicitat, utilizat incorect sau in alte scopuri decat cele prevazute in cartea tehnica

- S-au adus modificari constructive produsului, in afara indicatiilor si acordului producatorului

- Echipamentul a fost avariat de catre fenomene naturale (traznet, inundatie, cutremur etc.), incendii, accidente, neglijenta in exploatare sau deteliorari cauzate de o manipulare defectuoasa

 

In cazul solicitarii nejustificate a garantiei, clientul va suporta plata manoperei de diagnosticare a produsului.
Termenul de rezolvare a reclamatiilor este de maxim 15 zile calendaristice.

Durata medie de utilizare a produsului este de 10 ani. Se asigura contra cost reparatii in afara perioadei de garantie pe toata durata de viata a produsului. 

 Lasa-ne un numar de telefon si te sunam noi!